Fulham spiller sig over stregen med overraskende sejr mod Leicester

Af Morten Bruun Jørgensen
30.11.2020 Kl. 19:26
Fulham rykkede over nedrykningsstregen med en overraskende sejr mod Leicester.

For blot anden gang i sæsonens første ti kampe gik Fulham fra banen med en sejr. På udebane blev det således til en sejr på 1-2 mod Leicester.

I en kamp, hvor oprykkeren Fulham stod kompakt på banen og lukkede ned for Leicesters pasningsspil, slog udeholdet til to gange i første halvleg. Her blev Ademola Lookman og Ivan Cavaleiro målscorerne.

Sejren betyder, at Fulham er noteret for syv point og dermed akkurat bevæger sig over nedrykningsstregen. Leicester er derimod fortsat nummer fire med 18 point.

Fulham var effektive på kontraerne, og efter en halv time blev lynhurtige Ademola Lookman spillet i dybden, hvorefter kantspilleren scorede.

Syv minutter senere begik Christian Fuchs straffespark, og det tog Ivan Cavaleiro sig af, og dermed udbyggede han føringen.

Leicester forsøgte ihærdigt at komme tilbage i kampen, og Brendan Rodgers smed alle de offensive skyts på banen efter pausen, men først fem minutter før tid bar det frugt.

Jamie Vardy lagde bolden til rette for Harvey Barnes, der hamrede bolden i mål til 1-2.

Men mere nåede Leicester ikke, og derfor led klubbens sit andet nederlag på stribe.