Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fulham-manager raser: Kæmpe, kæmpe, kæmpe fejl af dommerne

Af Morten Bruun Jørgensen
02.09.2023 Kl. 18:50
Marco Silva var meget utilfreds med dommerne efter Fulhams nederlag mod Manchester City.

Sindene kom i kog i Fulham-lejren mod slutningen af første halvleg, hvor Nathan Aké blev noteret for 2-1-scoringen efter et langt VAR-gennemsyn. 

Den hollandske landsholdsspiller headede bolden i mål fra en helt fri position, men inde foran mål – og i en offsideposition – stod Manuel Akanji og havde muligvis indflydelse på situationen. 

 

Sådan vurdede kampens dommerteam dog ikke situationen, men opfattelsen var en anden hos Fulham, og det gav manager Marco Silva udtryk for efter kampen. 

– Kæmpe, kæmpe, kæmpe fejl af dommerne. Det er sket for ofte i vores kampe, og det straffer os. Vi har været virkelig uheldige siden starten af sæsonen. Når det hver uge er samme historie, er det virkelig hårdt for dem (spillerne, red), sagde portugiseren til BBC. 

– Jeg ved ikke, hvordan det er muligt, at nogen kan træffe den beslutning. Det er en klar offside – ikke kun her, men i alle dele af verden. Ingen forstår, hvordan denne beslutning ikke var offside. 

Også norske Erling Haaland, der lavede hattrick i anden halvleg, var enig med Marco Silva. 

– Jeg synes også, der var offside. Jeg har ondt af dem. Jeg ville være rasende, hvis jeg var dem, lød det fra stjerneangriberen ifølge Goal. 

Fulham endte med at tabe kampen 5-1, men gennem de første 45 minutter havde udeholdet ydet en strålende præstation på Etihad Stadium. Efter Nathan Akés kontroversielle scoring var Manchester City dog i fuldstændig kontrol. 

Du kan se den omdiskuterede situation i videoen øverst i artiklen. 


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce