AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:04:2019 22:55
Fulham i dialog om forlængelse med nuværende manager

Den tidligere West Ham og Tottenham-spiller, Scott Parker, blev i løbet af den indeværende sæson ansat som træner i nu nedrykkede Fulham.


Dette arbejde som Fulham-træner har Parker eftersigende gjort så godt, at London-klubben nu overvejer at ansætte den tidligere Premier League- og landsholdsspiller på en ny kontrakt, når den nuværende udløber efter denne sæson. 

Scott Parker overtog Fulham efter Claudio Ranieri i februar måned i år og har siden kun vundet to af syv kampe hos The Cottagers. Dog er det de to seneste opgør i Premier League, som Fulham har trukket sig sejrrigt ud af. 

Og selvom Fulham endegyldigt er rykket ud af Premier League, er der ifølge Sky Sports stadig ønske fra Fulham om at forlænge samarbejdet med Scott Parker, der har været ansat på en midlertidig kontrakt siden februar. 

- Vi er nødt til at bygge op, vi er nødt til at snakke sammen, og det gør vi alt sammen. Vi diskuterer allerede ansættelser og snakker planer for det næste år. Vi har fået smag for, hvad Premier League er, og vi vil gerne tilbage i det selskab igen, udtaler Scott Parker til Sky Sports. 

Der resterer tre runder for Fulham og Scott Parker i den indeværende sæson, og her mangler London-mandskabet at møde Wolverhampton, Cardiff og Newcastle. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED