AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 21:30
Fulham-flop griner af Real-interesse: Jeg læser ikke de rygter

Den Fulham-ejede camerouner, Andre-Franck Anguissa, er ikke meget for den angivelige Real-interesse.


Fulhams Andre-Franck Zambo Anguissa afviser de rygter, der sætter ham i forbindelse med et chokskifte til den spanske kongeklub, Real Madrid.

Den camerounske midtbanespiller har været lejet ud til Villarreal efter en periode hos Fulham, hvor han ikke just imponerede.

Men lokale medier har altså meldt om interesse fra selveste Real Madrid og Zinedine Zidane, efter at han har blomstret under sit lejeophold hos Villarreal. Fornemme præstationer, der har fået hans markedsværdi til at stige.

Men ifølge Anguissa selv er der ikke hold i rygterne.

- Nej, nej, nej. Jeg kan ikke bekræfte noget overhovedet. Jeg læser eller lytter ikke til rygter, fortæller den Fulham-ejede spiller til Canal Sport Afrique.

- Min agent og jeg har en aftale. Han styrer alt omkring mig, og jeg fokuserer bare på at spille. Når sæsonen er slut, kaster vi et blik over tingenes tilstand.

- Jeg kan ikke sige, om der har været kontakt med nogen. Det ville være at lyve.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED