AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 11:33
Fuld tiltro: Solskjær sidder trygt i trænersædet hos Manchester United

The Athletic skriver, at nordmanden ikke er i fare for at blive fyret.


Liverpools udviste tålmodighed overfor Jürgen Klopp og lod tyskeren stable et titelvindende projekt på benene, og det ser ud til, at Manchester United har lært en lektie eller to fra ærkerivalerne.

Glazer-familien, som ejer Manchester United, har i hvert fald ingen intentioner om at fyre Ole Gunnar Solskjær i øjeblikket. Det skriver The Athletic.

Tværtimod skulle United-ejerne være af den overbevisning, at The Red Devils er på vej i den rigtige retning, og at nordmanden lige nu er ved at samle et hold, som atter kan få klubben til at konkurrere på alle fronter.

Efter signingen af Bruno Fernandes i vintertransfervinduet var Manchester United inde i en stime på 11 kampe uden nederlag, før Premier League blev suspenderet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED