Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 13:00
Fuld opbakning fra ledelsen: Arteta lurer på to signings til januar

To positioner mangler forbedring hos Arsenal.


Selvom det ikke just kører for Arsenal i Premier League, så har Mikel Arteta stadig ledelsens fulde støtte.
 
Derudover har den spanske træner også allerede udpeget to indkøb til det kommende vintervindue.
 
Det siger transfereksperten Ian McGarry i Transfer Window-podcasten.
 
Arsenal ønsker at hente en midterforsvarer og en offensiv midtbanespiller i det kommende vindue.
 
To af navnene, som Arsenal blandt andet kigger på er Dominik Szoboszlai fra Red Bull Salzburg og danske Christian Eriksen, der er røget ud i kulden hos italienske Inter.
 
- Ifølge vores oplysninger, bakker den tidligere Arsenal-spiller og nuværende tekniske direktør, Edu, op om Arteta. Det har han også gjort under møder med ledelsen og klubbens øverste hoveder, som tager beslutninger, siger transfer-eksperten i podcasten.
 
- Han har fortalt, at han er fast besluttet på, at Arteta kan vende skuden. Edu leder efter en højrebenet midterforsvar og en kreativ midtbanespiller, siger han.
 
- Det skulle efter sigende være den ungarske landsholdsspiller, Dominik Szboszlai, og den tidligere Spurs-playmaker Christian Eriksen, der begge overvejes som indkøb til rollen som kreativ midtbanespiller, siger McGarry.
 
Arsenal ligger i øjeblikket på en 14. plads i Premier League - The Gunners har blot vundet en enkelt af klubbens seneste seks kampe.
 
Artetas mandskab har blot formået at score 10 mål i lige så mange Premier League-kampe i indeværende sæson, og den dybt foruroligende statistik betyder, at Arteta og co. hurtigst muligt skal hente en midtbanespiller, der kan forsyne offensiven med bedre muligheder.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED