Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 13:15
Frygten vokser i Liverpool: Van Dijk ser specialist søndag

Virgil van Dijk kan have fået revet sit korsbånd i knæet over mod Everton lørdag. Hollænderen får svar på skadens omfang i dag


Det gav anledning til stor undren i Liverpool-lejren, at Everton-keeper Jordan Pickford ikke blev vist ud i lørdagens Merseyside-derby efter sin alt for voldsomme tackling på Virgil van Dijk. 

Men The Reds har langt mere at bekymre sig om end et eventuelt rødt kort og et manglende straffespark. For den stærke hollandske midstopper måtte udgå af kampen, og nu frygtes det, at han måske har revet korsbåndet i knæet over. 

Spekulationer om netop dette blev afvist som præmature af Liverpool lørdag, men nu kan ESPN fortælle, at van Dijk søndag er fløjet til Holland for at få knæet undersøgt af en specialist. Hvis korsbåndet er revet over, venter der er efter alt at dømme en skadespause på mellem syv og otte måneder. 

Resultatet af undersøgelsen ventes senere søndag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED