AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 08:58
Frustreret trup: Mourinho er allerede "i fare" for at tabe omklædningsrummet

Hvedebrødsdagene skulle være ovre for José Mourinho i Tottenham.


The Sun er et tvivlsomt og sensationssøgende medie, så tag denne rapport med et stort gran salt.

For i dag skriver den engelske tabloidavis, at der er begyndt at brede sig en utilfredshed med José Mourinho i Tottenham-truppen.

Portugiseren skabte en kort resultatmæssig opblomstring, da han blev udnævnt til træner efter Mauricio Pochettino tilbage i november, men Spurs har sidenhen haft svært ved at holde formen.

Og allerede nu skulle Tottenham-spillerne være begyndt at blive urolige over den tidligere Chelsea- og Manchester United-træners tilgang til taktik og træningssessioner.

En normal træning skulle angiveligt fokusere på lange bolde i dybden og minde om noget, som hold i de lavere rækker praktiserer, og kontrasten til forgænger Mauricio Pochettino skulle angiveligt frustrere spillertruppen.

Samtidigt skulle José Mourinhos behandling af klubbens rekordsigning Tanguy Ndombele, hvem portugiseren åbent har kritiseret over flere omgange, også gå adskillige spillere på.

Der er en god chance for, at denne historie er det pureste opspind, men José Mourinho har trods alt en forhistorie, hvor han alt for ofte er kommet på tværs med både spillere og klubledelse gennem karrieren.

Derfor er det en åbenlys historie for The Sun at skrive, når Tottenham underpræsterer, men samtidigt kan der også være noget om sagen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED