AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 22:20
Frustreret Santo: Svært at juble over en VAR-afgørelse

Wolverhampton og Leicester tog denne søndag eftermiddag del i en 0-0-remis, der dog potentielt kunne have endt med scoringer, hvis ikke det var for VAR-teknologiens indblanding. Og det frustrerer Wolves-træner Nuno Santo.


Selvom det var Wolverhampton, der måtte se en scoring underkendt efter VAR-gennemsyn, var det alligevel ikke selve kendelsens regelmæssige udfald, der faldt Wolves-træner Nuno Santo for brystet i sin evaluering efter kampens slutfløjt.

I stedet var det selve afviklingen af VAR-teknologien på stadion, der fik den portugisiske træner til at udkomme med kritik. 

- Det vil nok altid være et problem. Vi jubler, og så jubler vi ikke alligevel. Og i sidste jubler Leicester-fansene over beslutningen om, at målet skal underkendes. Vi kan ikke juble over en beslutning. De er på rette vej, men det er kampenes tempo, der bekymrer mig mest, konstaterede Nuno Santo efter sit mandskabs remis mod Leicester. 

Wolverhampton tager i næste runde af Premier League imod Manchester United. Det sker mandag den 19. august. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED