Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Frustreret over Caicedo: Chelsea skifter fokus til PSG

Af Emil Plovgaard
04.08.2023 Kl. 10:18
Mauricio Pochettinos tropper skifter fokus.

Der er handlet flittigt hos Chelsea i indeværende transfervindue, hvor klubben nu, med købet af Axel Disasi, er oppe på ni sommersignings.

Foruden den franske landsholdsspiller, har Pochettinos mandskab præsenteret Kendry Páez, Christopher Nkunku, Nicolas Jackson, Alex Matos, Diego Moreira, Ishe Samuels-Smith, Angelo Gabriel og Lesley Ugochukwu i dette vindue.

 

Men noget tyder på, at den argentinske manager ikke er færdig med at sætte sit aftryk på Chelsea denne sommer.

Længe har man været meldt interesseret i Brightons Moises Caicedo, men nu er man blevet så frustreret over de manglende fremskridt i forbindelse med den handel, at man vender blikket andetsteds.

Nemlig mod Paris Saint-Germain, hvor argentinske Leandro Paredes. Ham overvejer man nemlig et bud på nu, skriver lokalavisen London Evening Standard.

Det er en spiller, Pochettino kender godt fra sin tid i Frankrig. Den 29-årige Paredes tilbragte hele sidste sæson hos Juventus, som han var udlejet til. Han er tilgængelig for en rimelig pris, skriver avisen.

Den tidligere Chelsea-spiller Frank Lebouef mener, at klubben skal på markedet efter en erfaren spiller til midtbanen.

– De har unge spillere, som er meget talentfulde spillere, men man kan godt se alderen. De er meget, meget unge. Man har brug for spillere med erfaring.

– De har mistet Kovacic, Kanté og Jorginho før slutningen af sidste sæson, og de har ikke erstattet dem. Caicedo er en god spiller, men han har ikke den erfaring, jeg efterspørger og som der vil blive brug for på midtbanen hos Chelsea, siger Lebouef til ESPN.

I denne artikel kan du se Chelseas indkøb det seneste år.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce