Frustreret Lampard: Maguire skulle være blevet udvist

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
18.02.2020 Kl. 07:16
Chelsea-træneren mener, at kampen havde været helt anderledes, var Harry Maguire blevet udvist i første halvleg.

Harry Maguire blev puffet udover sidelinjen, tumlede omkuld og ramte Michy Batshuayi lige i kronjuvelerne med et halvt spark i første halvleg af sejren over Chelsea mandag.

Men Manchester United-anføreren blev ikke udvist, og det fik efterfølgende Frank Lampard til at rase mod VAR-systemet.

– Harry Maguire burde være blevet udvist, det er klart, og det havde helt åbenlyst ændret kampen, sagde Lampard efter slutfløjt.

VAR-dommerne tjekkede ellers hændelsen igennem, men mente ikke, at Maguire opførte sig voldeligt i situationen. I stedet kunne den engelske midterforsvarer forblive på banen og bringe Manchester United i front med 2-0 senere i kampen.

Til gengæld underkendte de to Chelsea-mål i anden halvleg, og spørger man Lampard, skulle det ene aldrig være blevet annulleret.

– Azpilicueta bliver skubbet ind i Brandon Williams, så Rüdigers mål skulle været stået. Giroud var offside med en tånegl, men den forstår jeg, for sådan er reglerne, sagde Lampard.