AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 17:10
Frustreret City-kant havnede næsten i Arsenal: Skiftet var stort set på plads

Riyad Mahrez blev kædet sammen med et skifte til Arsenal i 2016, men endte i stedet med at blive i Leicester.


Manchester Citys tekniske kantspiller, Riyad Mahrez, har udtalt, at et skifte til Arsenal næsten var på plads tilbage i 2016.

Hans daværende arbejdsgiver, Leicester, endte dog med at blokkere skiftet. Det har en tydeligt frustreret Mahrez udtalt til France Football:

- For mig er det klart, at jeg har mistet to år på det højeste niveau. Jeg mistede to år! Fordi i stedet for at være der som 27-årig, kunne jeg have været det som 24, eller 25-årig, udtaler Mahrez og fortsætter:

- Leicester blokkerede mig. De fortalte mig: Du skifter ikke, du skifter ikke!

- Min agent havde snakket med Wenger, som virkelig gerne ville have mig. Det var næsten helt på plads med Arsenal i 2016. Jeg var virkelig frustreret, fortæller Mahrez, der altså sidenhen skiftede til Manchester City.

Kantspilleren, der bruger det meste af tiden på Citys bænk, uddyber også, hvordan sæsonen efter Leicesters mesterskab var hård for ham:

- Det var ikke nemt at gå fra at være den bedste spiller i Premier League, til at være en del af et hold, der kæmper mod nedrykning.

Mahrez har dog sidenhen været med til at vinde Premier League med Manchester City, så mon ikke han er meget godt tilfreds nu. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED