Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 18:04
Fristende: United tilbyder tre spillere og penge i bytte for Premier League-profil

90 Min skriver, at Manchester United er parate til at tilbyde tre spillere samt et ganske stort beløb i bytte for Declan Rice.


Manchester United er klar til at give West Ham frit valg mellem Jesse Lingard, Phil Jones og Nemanja Matic i en byttehandel for Declan Rice, skriver 90 Min.

Ole Gunnar Solskjær skulle være stor beundrer af den 22-årige engelske landsholdsspiller, hvis agenter nu skulle være af den overbevisning, at West Ham er villige til at handle for omkring £50 millioner.

Manchester United håber dog på, at de forsøde handlen og sænke prisen ved at inkludere en række af sine marginalspillere. Lingard er oplagt, da han allerede er udlejet til netop West Ham og som bekendt har brilleret med tre mål og en assist i sine fire første kampe for klubben.

Matic og Jones kan også ende med at indgå som brikker i en mulig handel, men fælles for alle tre Manchester United-spillere er, at deres kontrakter med klubben er korte. Derfor vurderer United heller ikke, at trioen er meget mere værd end £30 millioner.

United er dermed beredte på også at smide et anseeligt beløb for at få transferen i hus. West Ham er angiveligt åbne for at inkludere en eller flere spillere i en handel, mens Manchester United ser Rice som en spiller, der kan blive nyttig både på den defensive midtbane, men også i det centrale forsvar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED