AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 22:55
Frisparkskasse sikrede Arsenal sejren i Napoli

Arsenal klarede skærene på udebane mod Napoli og er nu klar til semifinalerne i Europa League.


Det var forventet, at Napoli ville blæse til angreb fra første færd på hjemmebane, men i stedet var det Arsenal, der startede bedst og dominerede kampen fra begyndelsen.

Der var chancer i begge ender i begyndelsen af kampen, men det var først efter 36 minutter, at kampens første mål faldt, da Alexandre Lacazette sparkede et frispark direkte i mål.

Straks fra anden halvleg start satsede Napoli hele butikken og sendte Dries Mertens på banen i stedet for Nikola Maksimovic, men det var Pierre-Emerick Aubameyang, der tre minutter efter pausen fik en gigantisk chance. Tæt under mål misbrugte Arsenal-angriberen dog. 

Napoli forsøgte at få nedbrudt en solid Arsenal-defensiv, men når forsvaret blev overspillet, stod Petr Cech i vejen og holdt målet rent for the Gunners. 

Arsenal møder nu Valencia i semifinalerne, der spilles i begyndelsen af maj.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED