AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 12:55
Fri transfer: Spurs vil hente Sturridge som backup til Kane

Tottenham er interesseret i at hente Liverpool-angriberen på en fri transfer efter denne sæson, skriver Daily Mirror.


Fernando Llorente og Vincent Janssen har kurs mod udgangen i Spurs, som dermed har akut brug for et alternativ til Harry Kane.

Og manden, som Spurs skulle have udset som backup for den engelske landsholdskaptajn, er ingen ringere end Liverpools Daniel Sturridge.

Det skriver Daily Mirror tirsdag.

Den 29-årige Reds-angriber har kontraktudløb på Anfield efter denne sæson, og Spurs håber på at kunne friste Sturridge til at skifte på en fri transfer.

Den tidligere Chelsea- og Manchester City-angriber har angiveligt også adskillige tilbud fra udenlandske klubber.  Ifølge rapporten i Daily Mirror skulle Sturridge dog foretrække at blive i Premier League - også selvom det inkluderer, at han må nøjes med at være reserve for Harry Kane.

Den rolle er englænderen forholdsvis vant med i Liverpool, hvor han de seneste sæsoner har haft svært ved at spille sig til en fast plads i startopstillingen med konkurrenter som Salah, Firmino og Mané på holdkortet.

Den forhenværende engelske landsholdsspiller tjener angiveligt £120.000 ugentligt hos Liverpool og vil formentlig forlange et lignende beløb fra Tottenham, hvis han skifter på en fri transfer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED