Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2020 13:11
Fri transfer: Leicester forventer at miste 24-årige winger til Tottenham

The Transfer Window Podcast fortæller, at man i Leicester regner med, at man vil miste Demarai Gray til Tottenham efter denne sæson.


En aftale med Tottenham skulle ikke være helt på plads endnu, men internt i Leicester forventer man, at man vil miste 24-årige Demarai Gray til The Lilywhites efter denne sæson.

Det erfarer Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast via kilder tæt på The Foxes.

- Jeg bliver fortalt, at man i Leicester regner med, at Gray skifter til Tottenham Hotspur. Min forståelse er, at der er interesse fra Tottenham, men intet er garanteret endnu. Der er også andre Premier League-klubber med i kapløbet samen med en række udenlandske klubber, siger Castles i The Transfer Window Podcast.

Gray har kontraktudløb med Leicester efter denne sæson og kan dermed hentes på en fri transfer til sommer, medmindre han forlænger i mellemtiden. Spørgsmålet er, om Gray, der gennem flere sæsoner har måttet indfinde sig med en rolle som indskifter for The Foxes, vurderer, at Tottenham er det rette skridt i karrieren.

- Når han frit kan forhandle med andre klubber, vil Gray og hans lejr beslutte sig for, hvor den bedste mulighed for at udvikle hans karriere er, siger Castles.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED