AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 20:54
Fri bane: Leicester forhandler med portugisisk europamester

Leicester har været i kontakt med en portugisisk europamester forud for sommerens transfervindue.


Efter en god sæson har Leicester nu bragt sig i en position, hvor klubben kan hente spillere fra en højere hylde.

Det lader det nu til, at klubben vil forsøge at udnytte til at hente portugisiske William Carvalho i sommerens transfervindue.

Det rapporterer mediet Coliseo Verdi Blanco, der følger Real Betis tæt.

Meldingen går på, at Leicester har holdt forhandlinger med William Carvalho, og the Foxes er angiveligt i en god position for at kunne hente den 27-årige Real Betis-spiller.

Den defensive midtbanespiller er tidligere blevet rygtet til Premier League i flere omgange, men det hævdes, at der i øjeblikket ikke er andre interesserede klubber end Leicester, hvor Brendan Rodgers har fri bane til at sikre sig portugiseren.

William Carvalho vil formentlig ikke kunne gøre krav på en startplads hos Leicester, hvor Wilfred Ndidi sidder solidt på pladsen som defensiv midtbanespiller. Dog manglede klubben tydeligvis en backup, da nigerianeren blev skadet tidligere på sæsonen.

Prisen for Carvalho siges at være omtrent 150 millioner kroner. Han har kontrakt med Real Betis frem til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED