Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 14:55
Fremtidig afløser for Guardiola? Tidligere Arsenal-spiller drømmer om Premier League

Den tidligere Arsenal- og FC Barcelona-spiller Giovanni van Bronckhorst fortæller, at han drømmer om en dag at blive manager i Premier League.


Giovanni van Bronckhorst havde en stor karriere som spiller i blandt andre Arsenal, FC Barcelona samt på det hollandske landshold.

Siden er hollænderen blevet træner – først for sin tidligere klub Feyenoord, som han vandt Æresdivisionen med i 2017, og nu kinesiske Guangzhou.

Der er tidligere blevet spekuleret i, hvorvidt van Bronckhorst kan blive Pep Guardiolas afløser i Manchester City, når han på et tidspunkt stopper. Dette skyldes, at van Bronckhorst har tætte bånd til City Football Group-organisationen.

Manageren har besøgt flere af City Football Groups hold, herunder også Pep Guardiola og Manchester City. Et besøg som han fandt meget lærerigt: 

- Sidste år tilbragte jeg fem måneder med City Group og meget tid i Manchester med Pep (Guardiola, red.), fortæller van Bronckhorst til Sky Sports.

- I de måneder med ham i Manchester kunne jeg se en masse ting, som jeg ikke kunne se før, og det hjalp med til at udvikle mig som træner.

Van Bronckhorst trådte til i kinesiske Guangzhou tidligere på året, men han lægger ikke skjul på, at han stiler efter at komme til Premier League.

- I øjeblikket nyder jeg mit arbejde i Kina. Men som spiller havde jeg ambitioner, og det har jeg også som træner. Premier League er for mig den største liga i verden at arbejde i. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED