AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2019 12:26
Fremtidens stjerner: Her er de 15 største wonderkids i Europa lige nu

Whoscored har gennemgået, hvem de mest brandvarme spillere under 22 år er i skrivende stund.


Sæsonerne er skudt godt i gang over hele Europa, og det er altid spændende at se, hvilke nye unge talenter som stjæler showet.

En række unge Premier League-profiler er selvfølgelig iblandt, men hvem er de mest brandvarme wonderkids under 22 i europæisk fodbold lige nu?

Statistiksiden Whoscored vurderer samtlige spillere i de større europæiske ligaer og tildeler dem en samlet score (rating).

Herunder kan du se, hvilke 15 unge talenter som har scoret højst.

15. Dwight McNeil - Burnley - Rating: 7,06

Den unge Clarets-winger fik sit store gennembrud for Sean Dyches mandskab sidste sæson, men fortsætter, hvor han slap.

Han har fødderne skruet godt på, men udviser også en attitude, hvor han ikke er ræd for at arbejde defensivt.

Assists er også en evne, som den unge mand besidder, men det hjælper også at have to store ladeporte i form af Ashley Baranes og Chris Wood at sigte efter.

14. Nordi Mukiele - RB Leipzig - Rating: 7,07 

Bundesliga-holdet lagde hårdt fra start denne sæson, og den unge midterforsvarer var fremragende i en tremandsbagkæde.

Han har dog oplevet et formdyk sammen med resten af holdet, men det 21-årige talent viser stort potentiale tidligt i karrieren.

13. Kai Havertz - Bayer Leverkusen - Rating: 7,09

Han er udset til at blive den næste store tyske stjerne, og det er nemt at se hvorfor.

Han scorede 17 mål sidste sæson, og selvom han får svært ved at matche sine flotte statistikker fra sidste år, må man forvente udfald hos unge spillere.

Med sine kun 20 år kan han næsten ikke undgå at blive en stor, stor spiller.

12. Matteo Guendouzi - Arsenal -  Rating: 7,13

Man glemmer nemt, hvor ung Arsenal-profilen er,  for på sine bedste dage dominerer han midtbanen og viser også, at han besidder store lederegenskaber.

Han løber EKSTREMT meget og er god i omstillingsspillet mellem forsvar og angreb, så bygger han assists og mål på sit spil, kan han blive blandt de bedste boks til boks-midtbanespillere i verden.

11. Houssem Aouar - Lyon - Rating: 7,16

Manchester City har været interesseret i en eller flere transfervinduer, hvilket siger noget om, hvor dygtig den unge franskmand allerede er.

Han er bomsikker på bolden, besidder gode pasningsevner, og så er han også i stand til at skabe chancer og sætte sin direkte modspiller.

Det er nemt at se, hvorfor Pep Guardiola er fan.

10. Aaron Wan-Bissaka - Manchester United - Rating: 7,18

Han var måske den bedste højreback i Premier League rent defensivt sidste sæson, og før han blev sygdomsramt gik han også fra den ene man of the match-præstation for Manchester United til den anden.

Det offensive spil halter fortsat, men han må være enhver wingers værste mareridt at stå over for i defensiven.

9. Yangel Herrera - Granada - Rating: 7,20

Den unge Manchester city-spiller fortsætter med at imponere som lejesvend, og fortsætter han sin udvikling, kunne han godt få sit gennembrud for de engelske mestre næste sæson.

Det store problem er, at han er defensiv midtbanespiller -  og sådan én købte Manchester City som bekendt denne sommer.

8. Sandro Tonali - Brescia - Rating: 7,23

Han er blevet døbt "Den Næste Pirlo", hvilket er store støvler at skulle udfylde, men den unge midtbanespiller minder både udseende- og spillemæssigt om maestroen.

Hans overblik er sublimt og bliver kun overgået af hans evne til at støbe gode afleveringer til sine holdkammerater.

Det taler også et tydeligt sprog, at han blev udtaget til det italienske landshold sidste sæson, hvor han fortsat blot spillede i Serie B.

7. Achraf Hakimi - Dortmund - Rating: 7,35

Real Madrid fortsætter med at udleje ham, men den unge back burde snart få chancen for den spanske kongeklub.

Han kan spille i begge sider af forsvaret og begår sig også som kantspiller, hvilket siger noget om, hvordan han potentielt kan blive en af de bedste offensive backs i verden.

6. Federico Chiesa - Fiorentina - Rating: 7,38

Juventus ville gerne købe den unge Fiorentina-stjerne denne sommer, og det kan ikke vare længe, inden han tager springet til en større klub.

Han mangler fortsat at arbejde på sine afslutninger, men en Chiesa i fart er umulig at stoppe, og han kommer i snit frem til hele fem skud på mål per kamp.

5. Trent Alexander-Arnold - Liverpool - Rating: 7,38

Listen omhandler wonderkids, men Liverpool-backen er allerede en stor og etableret stjerne.

Defensivt halter hans spil stadig lidt efter hans offensive evner, men hans indlæg er sublime, og han har teknikken til også at kunne spille på midtbanen -  noget, flere kommentatorer mener, han burde.

4. Mason Mount - Chelsea - Rating: 7,40

Hans lejeophold sidste sæson viste, at han var god, men få havde nok set den komme, at han ville være så god i Premier League allerede nu.

Mount står noteret for fire mål allerede, og det siger mere om hans holdkammerater, at han ikke står noteret for en eneste assist endnu.

3. Martin Ødegaard - Real Sociedad - Rating: 7,43

Han var udråbt til det helt store, da han skiftede til Real Madrid for år siden.  Efter et par lejeophold ser det nu ud til, at han snart er parat til at trække i den hvide trøje.

Der er dømt både assists og mål fra Ødegaard denne sæson, og det ligner nu, at han faktisk kan ende med at leve op til sin hype.

2. Victor Osimhen - Lille - Rating: 7,53

Han viste mod Chelsea i Champions League, hvad han er i stand til,  men det har han gjort hele sæsonen hidtil for Lille.

Den unge nigerianske angriber står allerede nu noteret for syv mål og to assists.

1. Jadon Sancho - Dortmund - Rating: 7,63

Han er en gudsbenådet dribler, som allerede er ferm til at score såvel som assistere, og han er kun 19 år.

Det til trods er han allerede en fast mand for Dortmund og det engelske landshold, så det er nemt at se, hvorfor de europæiske storklubber savler stort og Sancho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED