AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 11:31
Fremtidens mand på Old Trafford: United har øremærket ung tysk træner

Manchester United er begyndt at se nærmere på at hyre Julian Nagelsmann i fremtiden, skriver Daily Mail i dagens avis.


Hvis ikke det sker snart, fordi Ole Gunnar Solskjær får sig en fyreseddel, så får vi med stor sandsynlighed Julian Nagelsmann at se som Manchester United-træner i fremtiden.

Daily Mail erfarer nemlig, at den engelske gigant er påbegyndt forberedelserne, som skal bringe den 32-årige tyske trænersensation til klubben på et senere tidspunkt.

RB Leipzig-træneren fik sit store gennembrud for Hoffenheim, som han førte til Champions League sidste sæson, inden han tog springet til den østtyske klub tidligere på året.

Hans præstationer har givet ham adskillige beundrere,  og Manchester United er nu begyndt at opbygge en profil af tyskeren, da man anser ham som fremtidens mand.

Nagelsmann blev som blot 28-årig den yngste manager i Bundesliga-historien og har fået tilnavnet "Baby Mourinho" i sit hjemland.

Han har kontrakt med RB Leipzig frem til 2023, så medmindre der sker noget drastisk på Old Trafford med Ole Gunnar Solskjær, så er Nagelsmann foreløbigt kun en potentiel afløser lidt længere nede af linjen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED