AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:03:2020 16:41
Fremtidens mand: Chelsea-talent tæt på ny kontrakt

Chelsea er angiveligt meget tæt på at forlænge med Tino Anjorin.


18-årige Tino Anjorin er et af de største talenter i Chelsea, og midtbanespilleren har da også allerede fået chancen i både Carabao Cuppen og Premier League. 

London-klubben ønsker derfor også at holde på stortalentet, men i midten af februar opstod der angiveligt problemer i kontraktforhandlingerne, da Anjorin var nervøs for en fremtid uden fast spilletid, hvilket fik ham til at tøve med at forlænge. 

Det fik dog ikke Chelsea til at opgive at få en ny kontrakt i hus, og ifølge nyhedsbureauet PA er den mission nu endelig ved at lykkes. 

Nyhedsbureauet skriver, at Anjorin er tæt på at sætte sin underskrift på en ny langvarig aftale med The Blues, og han går dermed i fodsporene på spillere som Callum Hudson-Odoi, Reece James og Billy Gilmour, der også har forlænget med Chelsea i denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED