Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 18:52
Fremtiden er usikker: Spurs' sommersigning kan allerede blive solgt

Matt Doherty kan blive solgt til sommer, selvom han næsten kun lige er kommet til Tottenham.


Omtrent 130 millioner kroner betalte Tottenham i sommeren 2020 for at købe Matt Doherty, som var udset til at blive klubbens nye førstevalg på højre back. Men allerede nu ser fremtiden i London-klubben dyster ud for ireren.

For ifølge ESPN er José Mourinho i tvivl om, hvorvidt den 29-årige forsvarsspiller kan blive en succes, og derfor kan han blive solgt til sommer, når transfervinduet åbner igen.

Doherty skrev ellers under på en fireårig kontrakt med The Lilywhites, men der er frustrationer over, at han ikke har forbedret sig.

Det er kun blevet til ni startpladser i Premier League denne sæson, og siden årsskiftet har han kun startet inde to gange, hvoraf han fik et rødt kort i den ene og startede som venstre wingback i den anden.

Senest var det Japhet Tanganga, som startede inde på højre back mod West Ham, selvom Serge Aurier var skadet. Doherty blev skiftet ind i pausen.

I sidste ende kan det vise sig at være Dohertys held, at Mourinhos fremtid også er usikker i Tottenham, og hvis den portugisiske manager får sparket, kan det give højre backen en ny start i klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED