Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

'Fremskridt i forhandlingerne': Chelsea nærmer sig tredje signing

Af Emil Plovgaard
10.06.2024 Kl. 09:11

Chelsea gør fremskridt i klubbens forsøg på at hente den brasilianske teenager Pedro Lima fra Sport Recife i hjemlandet.

Det bekræfter spillerens agent nu selv.

The Blues er blevet kædet sammen med et skifte for den unge højreback, og i den forgangne måned kunne den brasilianske klubs direktør bekræfte, at der var blevet afholdt forhandlinger mellem parterne.

Marcelo Barro hævdede således, at en klub var længere fremme end nogle af de andre i jagten på 17-årige Lima.

– Der har været fremskridt i forhandlingerne, men det er endnu ikke på plads.

– Delen omkring løn er på plads, men der er stadig nogle klausuler, der skal defineres i kontrakten. Nogle bonusser, siger Limas agent, Renato Guimarães, til Globo Esporte ifølge London Evening Standard.

Pedro Lima har scoret to mål og står noteret for lige så mange oplæg i 25 førsteholdskampe.

Chelsea har hentet Andrey Santos, Deivid Washington, Angelo og Kendry Paez under de nuværende ejerskab, og klubben lader til at have fået et rigtig godt øje til sydamerikanske talenter.

Også Estevão Willian er tæt på at skifte til klubben, forlyder det.

Kantspilleren fra Palmeiras – altså Willian – er blevet døbt Mini-Messi, og han har dannet en saftig offensiv trio med Endrick og Luis Guilherme, der rygtes til henholdsvis Real Madrid og West Ham.

En aftale kan løbe op i hele 450 millioner kroner, og det vil gøre Willian til den dyreste sydamerikanske teenager nogensinde.

The Blues har allerede foretaget sin første signing under Enzo Marescas ledelse i form af Tosin Adarabioyo, der er skiftet på klubben på en fri transfer, efter at han senest har været hos Fulham. Adarabioyo har fået fire år på Stamford Bridge.

Ifølge London Evening Standard er Chelsea også på jagt efter en ny målmand, venstre back og offensivspiller denne sommer.

Klubben sluttede i den netop overståede sæson på en sjetteplads og sikrede sig dermed kvalifikation til europæisk fodbold, men det var ikke nok til at redde jobbet for Mauricio Pochettino.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce