AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 16:38
Fremskredne forhandlinger: Conte er tæt på at snuppe endnu en United-spiller

Gianluca Di Marzio skriver, at Inter er i fremskredne forhandlinger med Tahith Chong om en kontrakt, der træder i kraft fra sommeren 2020 af.


Antonio Conte og Inter Milan shopper løs i Premier League i disse dage med spillere Victor Moses, Olivier Giroud og Christian Eriksen på blokken.

Men klubben tænker også langsigtet, og italienerne skulle nu være i fremskredne forhandlinger med Tahith Chong fra Manchester United.  Det skriver Gianluca Di Marzio fra Sky Italia.

Den 20-årige kantspiller har kontraktudløb for Manchester United til sommer, og hollænderens agent er i skrivende stund i Milano for at forhandle et sommerskifte på en fri transfer på plads.

Manchester United skulle være ivrige efter at beholde Chong, der har været i klubben siden 2016,  men en aftale med Inter synes nær.

Eftersom Chong har kontraktudløb til juni, kan Inter allerede nu indgå kontrakt med ham, og det er angiveligt dét, den italienske storklub lige nu forsøger på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED