AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:01:2019 20:02
Frem med pengepungen: Burnley sætter prisskilt på Liverpool-emne

Liverpool overveje at hente en forsvarsspiller i vinterens transfervindue, men det bliver ikke billigt, hvis de vil have Burnley-profil.


Liverpool er hårdt ramt i det centrale forsvar, hvor både Joe Gomez, Joel Matip og senest Dejan Lovren er ude med skader. Det efterlader The Reds med kun Virgil Van Dijk som eneste reele midtstopper og klubben overvejer derfor at handle i vinterens transfervindue.

I sommer blev klubben meldt interesseret i Burnley-profilen James Tarkowski, men englænderen endte med at blive på Turf Moor. TalkSport mener dog at vide, at Jürgen Klopp fortsat følger den 26-årige forsvarsspiller og med de seneste skader overvejer den tyske manager at byde på den engelske landsholdsspiller.

Samme medie skriver, at Burnley ikke har intentioner om at slippe deres forsvarsgeneral midt i sæsonen og interesserede klubber skal derfor forvente at betale £50m, hvis de vil hente James Tarkowski.

James Tarkowski har kontrakt med Burnley frem til sommeren 2022. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED