Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2022 09:49
Fredagens transferrygter: Barcelona-profiler vil ikke til Premier League

Her er dagens vigtigste transferrygter vedrørende Premier League.


Tottenham nærmer sig stortalent
Kilde: The Telegraph

Tottenham er ved at nærme sig en aftale med Udinese, som sender det 19-årige stortalent Destiny Udogie til Premier League-klubben. Prisen lyder på omtrent 185 millioner kroner.

West Ham får kantspiller til lægetjek
Kilde: Daily Mail

Burnley rykkede ned i sidste sæson, og det betyder, at flere af klubbens profiler allerede er skiftet, mens flere andre er på vej væk. En af dem er Maxwell Cornet, som nu skal til lægetjek hos West Ham, der betaler 155 millioner kroner for ivorianeren.

Chelsea-interesse for Fiorentina-profil
Kilde: Firenze Viola

Chelsea er på jagt efter endnu en midterforsvarer, og det rygtes nu, at The Blues har en interesse i 24-årige Nikola Milenkovic fra Fiorentina, hvor han har kontraktudløb efter denne sæson.

Barcelona-profiler vil blive i klubben
Kilder: Forbes og Mundo Deportivo

Hverken Frenkie de Jong eller Pierre-Emerick Aubameyang har interesse i at forlade Barcelona denne sommer, selvom der er interesse i begge fra Chelsea, mens Manchester United også er ude efter hollandske de Jong.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE