AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:11:2019 19:52
Fred ønsker mere stabilitet i United: Vi kæmper stadig for top-4

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller vil se The Red Devils præstere på et meget højere niveau, nu hvor top fire er på vej ud af hænderne på dem.


Fred insisterer på, at Manchester United stadig kæmper for at skaffe sig adgang til Champions League via Premier League, hvor de forsøger at forbedre sig efter en svær start på sæsonen.

Manchester United er i øjeblikket på 14. pladsen i Premier League, kun fem point over nedrykningsstregen, og hele 11 point efter Leicester på den Champions League-givende fjerdeplads.

Ole Gunnar Solskjærs mandskab har kun vundet tre kampe i Premier League, og de led deres fjerde nederlag i sæsonen i sidste kamp i Bournemouth.

Holdet formåede dog at vise godt spil i torsdagens Europa League-kamp mod Partizan, hvor de vandt 3-0 på Old Trafford, hvilket de kan bygge videre på søndag.

Brighton kommer på besøg på drømmenes teater, og forud for opgøret har Fred indrømmet, at truppen ikke er glade for de seneste resultater, men tror på, at der er et kollektivt ønske om at komme tilbage til toppen af ligaen.

Brasilianeren giver cup-kampene en vis betydning, men han håber på, at United bliver mere stabile i Premier League.

- Ja, cupsene er vigtige, men det er ligaen også. Ligegyldigt hvilken kamp vi spiller, går vi på banen for at gøre vores bedste, og, selvfølgelig, kigger vi altid på tabellen, sagde Fred til MUTV ifølge Goal.

- Vi er Manchester United, vi vil være omkring toppen af tabellen, vi vil kæmpe om Champions League-pladserne, så vi er ikke glade for den position vi er i, men vi forsøger at forbedre os.

Manchester United kan rykke op på ottendepladsen med en sejr over Brighton, men Fred indrømmer, at Brighton er et hold med mange styrker.

- De er et godt hold, men alle kampe i Premier League er svære. Det så vi i sidste kamp mod Bournemouth, det var en meget svær kamp for os.

- Det bliver ikke anderledes mod Brighton, det bliver en svær kamp, men vi er Manchester United. Vi spiller altid for at vinde, at gå fra kampen med tre point, sluttede Fred.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED