AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 17:40
Fred: Derfor afviste jeg Manchester City

Manchester Uniteds Fred bekræfter, at der lå et bud på bordet fra Manchester City, og brasilianeren fortæller nu hvorfor, at valget faldt på de røde fra Manchester.


I sommer var Pep Guardiola på udkig efter en central midtbanespiller, der kunne aflaste Fernandinho på 6'er-positionen, og både Chelseas Jorginho og Manchester Uniteds Fred var på spanierens ønskeliste. 

Jorginho tog som bekendte fra Napoli til Chelsea i selskab med Maurizio Sarri, mens Fred valgte Manchester United fremfor Manchester City. 

Fred forklarer, at Jose Mourinho havde stor indflydelse på beslutningen. 

- Det er rigtigt, at jeg modtog et tilbud fra Manchester City, og jeg snakkede endda med mine landsmænd, som spiller der, sagde Fred til FourFourTwo.

- De prøvede at overbevise mig til at skifte, men det skete ikke. Der var flere tilbud i løbet af sommeren, men jeg besluttede hurtigt, at Manchester United var det rette skifte for mig. 

- Mourinho er topprofessionel, og alle spillere ønsker at arbejde sammen med en vinder som ham. Jeg lærer mange ting af ham. Han kan være streng, men det er en del af hans job. Han er venlig og sjov uden for banen, og han laver jokes i omklædningsrummet. Jose var vigtigt i forhold til min beslutning, og jeg er taknemmelig for hans interesse i mit spil. 

Fred er startet inde for The Red Devils i syv ud af 11 Premier League-kampe og har scoret et enkelt mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED