Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2022 17:27
'Freak skade': Everton-stjerne misser flere kampe

Frank Lampard har i dag bekræftet, at han må undvære en af holdets stjerner mod Chelsea.


Sidste sæson var en af dem, som Dominic Calvert-Lewin helst vil glemme.

Everton-angriberen missde en stor del af sæsonen grundet en tåskade, og det lykkedes ham aldrig helt at komme i gang, da han blev klar.

Den nye sæson starter heller ikke for godt for Dominic Calvert-Lewin.

Frank Lampard i har i dag bekræftet, at Dominic Calvert-Lewin misser premierekampen mod Chelsea grundet en knæskade, han pådrog sig til en træningssession denne unge. Han tror dog ikke, at det er en alvorlig knæskade.

- Vi skal have Dominics skade vurderet. Der er ingen tidsramme, og vi er ret sikre på hvilken grad det er, så vi håber, at det ikke er en længerevarende skade, siger Frank Lampard til klubbens hjemmeside.

- Vi kommer til at savne ham mod Chelsea. Han så virkelig godt ud rent fysisk og trænede godt. Det var en 'freak skade' til træning, som sker. Det er en skam, men vi må finde løsninger til at holde os skarpe uden ham, inden han vender tilbage, lyder det fra Everton-manageren.

Ifølge The Times og Daily Telegraph vil han være ude i omkring en måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE