Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2021 10:17
Franskmand om Liverpool-stjerne: Jeg er ikke så sexet som ham - men mere komplet

Benjamin Pavard mener, at han er mere komplet rent defensivt end Trent Alexander-Arndold og Achraf Hakimi.


Trent Alexander-Arndold har leveret på et højt niveau for Liverpool i flere sæsoner.

Den engelske højreback har vundet Premier League og Champions League med Liverpool og bliver anset for at være en af de bedste på sin position.

Benjamin Pavard sætter ikke spørgsmålstegn ved Liverpool-stjernens kvaliteter, men han undrer sig muligvis over, hvorfor han ikke bliver nævnt, når man snakker om den bedste højreback i verden - måske fordi han ikke er lige så sexet, mener han selv.

- De store trænere bruger mig som højreback, fordi de har tiltro til mine evner, siger Benjamin Pavard til Canal+ og tilføjer:

- Det skyldes ikke mine flotte øjne eller hår. På papiret er Pavard måske mindre sexet end Hakimi eller Alexander-Arnold, men defensivt er jeg mere komplet, slutter franskmanden.

Benjamin Pavard har vundet Bundesligaen og Champions League med Bayern München og har også haft succes med det franske landshold, hvor det er blevet til triumfer til VM og Nations League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE