Franskmand blev igen afgørende for Sheffield United

Af Mads Bye Marboe
26.10.2019 Kl. 16:14
Lys Mousset blev indskiftet og nettede til 1-1, da opgøret mellem West Ham og Sheffield United lørdag sluttede med samme cifre.

Sheffield United har fået en mere end godkendt indledning på Premier League-sæsonen efter oprykningen fra Championship. Senest blev Arsenal besejret med 1-0.

Chris Wilders mandskab var noteret for 12 point inden lørdagens opgør, og det samme var modstanderen for West Ham, der omvendt havde tabt de seneste to kampe til henholdsvis Crystal Palace og Everton.

London-mandskabet kom dog bedst fra start på hjemmebanen, da Robert Snodgrass var lige ved at finde Andriy Yarmolenko efter syv minutter, men ukraineren kunne ikke nå frem til bolden.

Gæsternes McGoldrick var derfor tæt på at åbne scoringen midt i første halvleg, da han fik en smart afslutning blev fornemt reddet af Roberto Jimenez, der vikarierede for en skadet Lukasz Fabianski.

I slutningen af første halvleg var det i stedet hjemmeholdet, som slog til. Yarmolenko var denne gang i oplæggerens rolle, og han fandt en fremadstormende Snodgrass, som køligt sendte bolden i mål. West Ham dig derfor til pause foran med 1-0.

Et kvarter efter pausen var Manuel Pellegrinis mandskab tæt på at fordoble føringen, men Felipe Andersons måtte se sin afslutning blive reddet af Dean Henderson.

Efter 63 minutter kom Sheffield Uniteds helt fra kampen mod Arsenal, Lys Mousset, på banen. Og den franske angriber skulle ikke bruge mere end fem minutter, før han igen blev afgørende.. West Ham kunne ikke cleare bolden, som havnede for fødderne af Mousset, der flugtede nedfaldsbolden i kassen.

Ti minutter før tid var Snodgrass centimeter fra at bringe West Ham i front igen, men den gang sparkede kantspilleren på stolpen.

Dermed endte det 1-1, og de to hold ligger dermed stadig side om side midt i tabellen.