AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 19:52
Fransk træner om Arsenal-guldfugl: Han er en fantastisk spiller og er PL-klar

Den tidligere Southampton og Leicester-træner Claude Puel er fuld af rosende ord overfor Arsenals William Saliba.


Arsenal signede sidste sommer nu 19-årige William Saliba i Saint-Etienne for 36 millioner pund, hvorefter den talentfulde midterforsvar med det samme blev udlejet til selvsamme Saint-Etienne.

Saliba har trods sin unge alder fortsat med at imponere i det franske, hvorfor der nu hviles forventningsfulde øjne på teenageren frem mod næste sæson, hvor han vil være til rådighed for Arsenal-træner Mikel Arteta.

Den tidligere Southampton og Leicester-træner Claude Puel, der nu er træner i Saint-Etienne, mener også, at der er god grund for Arsenal-fansene til at glæde sig til at se Saliba udfolde sig i røde farver.

- Han er parat. Han er en fantastisk spiller, indleder Puel overfor The Athletics.

- Han er en ung spiller, men har så meget modenhed i sit spil såvel som i livet. Han er en spiller med en god og positiv aura omkring sig. Det vil blive et hårdt slag for os at miste ham, men jeg kan også se, at det er en fantastisk mulighed for Arsenal at få ham hentet dertil.

William Saliba har spillet 17 kampe for Saint-Etienne i denne sæson - det bliver dog ikke til flere, eftersom den franske liga er blevet indstillet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED