AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 12:07
Fransk stjerne blev skadet - nu afviser landstræneren rygter

Landstræneren afviser, at han kan vende tilbage.


Karim Benzema måtte udgå med en skade kort før Frankrigs åbningskamp mod Australien. Real Madrid-stjernen var netop vendt tilbage fra en skade, men måtte altså en tur tilbage på lazarettet.

Franskmændene er allerede videre, og skulle der blive brug for det, ville det være rart at have en Benzema i kampform, når andre spillere er ved at løbe tør for kræfter.

Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, besluttede sig for ikke at udpege en erstatning til Benzema, og derfor er der kun 25 ud af de oprindelige 26 spillere til rådighed i den franske VM-trup.

Og nu afviser landstræneren, at han vil hive Benzema tilbage i truppen, som der ellers har været rygter om.

Det siger han ifølge det franske medie RMC Sport.

- I leder bare efter ting, I kan skrive. Det er ikke noget, jeg overvejer. I kender situationen, siger han på et pressemøde tirsdag.

Frankrig spiller sin sidste gruppekamp ved VM-slutrunden mod Tunesien på onsdag. Samme dag møder Danmark i øvrigt Australien.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE