AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 23:48
Fransk medie: Manchester United og Chelsea strides om fransk målræv

Moussa Dembélé kan bare ikke lade være med at lave mål. På kort tid er den franske angriber blevet et stort emne i fodboldverdenen, og den snu målræv vækker også interesse i Premier League.


I de sidste mange måneder er Manchester United blevet kædet sammen med Moussa Dembélé, og de heftige spekulationer er blot taget til i fodboldpressen i dag.
 
For noget tid siden skrev Foot Mercato, at De Røde Djævle angiveligt lå lunt i svinget til at skrive med den franske angriber i vinterens transfervindue. Han valgte dog at blive hos Lyon.
 
Den pålidelige franske sportsavis, L’Equipe, skriver dog nu, at Manchester United er klar på at bude på Dembélé igen i sommerens transfervindue, og at klubben vil få konkurrere fra Premier League-rivalerne Chelsea.
 
Den 23-årige Lyon-angriber har været i topform i Ligue 1 i denne sæson. Indtil videre har han garnet 16 gange, blot to færre end PSG-stjernen Kylian Mbappé.
 
Ifølge Transfermarkt har Moussa Dembélé en værdi på 300 millioner kroner.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED