AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 10:42
Fransk medie: Liverpool er i kontakt med Mbappé og Neymar

Le Parisien påstår, at The Reds har været i kontakt med Neymar og Kylian Mbappés agenter.


Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Le Parisien skriver i dagens avis, at Liverpool er ét af seks hold, som holder nøje øje med Neymar og Kylian Mbappés situation i Paris Saint-Germain.

Skal man tro det franske medie, så følger de engelske Champions League-vindere begge superstjerner og er i kontakt med spillernes repræsentanter.

Neymar har længe været rygtet væk fra Parc des Princes og var angiveligt tæt på at skifte tilbage til FC Barcelona sidste sommer.  De franske mestre skulle også have indfundet sig med, at man formentligt bliver nødt til at sælge den brasilianske stjerne.

At Liverpool skulle være interesseret, har vi aldrig hørt før.  Til gengæld er der intet nyt i klubbens påståede interesse i Kylian Mbappé.

Klopp var dog ude at afvise, at man havde råd til at købe en spiller som Mbappé, selvom han sportsligt ville elske at have franskmanden på holdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED