AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2022 10:32
Fransk medie: Her skal Frankrig stoppe Harry Maguire

Den franske avis advarer det franske landshold.


For første gang i fem år tørner England og Frankrig sammen, når der lørdag er kvartfinale på Al Bayt Stadium.

 
Dette indebar primært Manchester United-profilens fart, som gjorde ham til The Three Lions' svageste led. 
 
Dog er der- ifølge den franske avis - også et område, som Didier Deschamps & co. skal holde nøje øje med.
 
Harry Maguire er en trussel på dødbolde, og han er den mand, som Frankrig skal udtænke en plan for at stoppe i VM-kvartfinalen mod England.  
 
L'Equipe mener, at meget af opmærksomheden er rettet Jude Bellingham, Harry Kane og kanterne i form Phil Foden og Bukayo Saka, så er de overbeviste, om at den 29-årige midstopper kan volde Frankrig store problemer.  
 
Ifølge den store franske avis, så mener de, at han volder så store problemer på dødbolde, at Frankrig bliver nødt til at foretage justeringer, for at imødegå faren.
 
De regerende verdensmestre har allerede indkasseret et hjørnespark ved dette VM, nemlig i gruppespilskampen mod Danmark, hvor Andreas Christensen kunne heade den ind, efter Joachim Andersen kom først på bolden.
 
L'Equipe har højst sandsynligt ret i deres antagelser, da Maguire er Englands fjerdehøjeste målscorer i Gareth Southgate-æraen, kun efter Kane med 47 mål, Raheem Sterling på 18 og Marcus Rashford med 14, hvilket understreger den fare, han udgør offensivt på dødbolde.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE