AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 13:08
Fransk landstræner forklarer Lacazette-fravalg

Alexandre Lacazette er nødt til at bibeholde sin nuværende form, hvis han skal have held til at få comeback på det franske landshold.


Ikke siden den 14. november 2017 har Alexandre Lacazette spillet for det franske landshold.

I stedet har spillere som Olivier Giroud, Antoine Griezmann og Kylian Mbappé løbet med spilletiden i det franske angreb, og det er ikke nemt for Arsenal-angriberen at vende tilbage i varmen hos Didier Deschamps.

På trods af god form i de seneste uger blev Arsenal-profilen forbigået til de kommende landskampe, men den franske landstræner har forklaringen på, hvorfor Alexandre Lacazette ikke er tilbage på landsholdet endnu.

- Det er rigtigt, at han har fået en god start på sæsonen, hvor han er effektiv. Der er konkurrence på positionen, og i øjeblikket har jeg valgt at stole på de spillere, som valgte til VM-slutrunden, siger Didier Deschamps ifølge London Evening Standard.

- Det er ikke et spørgsmål om profilen, men jeg vil ikke vælge et stort antal spillere til den samme position. Det er også nødvendigt at have en balanceret trup, og han er frontangriber. Det tager ikke noget væk fra det, han gør. Han skal fortsætte, fortæller landstræneren, som åbner en dør for et comeback, hvis Alexandre Lacazette kan holde fast i målformen.

Den 27-årige angriber er noteret for 16 landskampe, hvor han har scoret tre mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED