AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:11:2018 20:02
Fransk landstræner forklarer: Derfor er Martial udtaget

Didier Deschamps mener, at Martial kan forbedre sig meget, og at han er et stort talent.


Anthony Martial har haft et rodet seneste år, hvor han i perioder har været ude af det franske landshold, da landstræner Didier Deschamps har holdt ham ude i kulden.

Deschamps har i flere gange forklaret sig med, at Martial simpelthen ikke har været god nok til en udtagelse, men i denne sæson har Manchester United-spilleren fundet et fint niveau frem.

Det er netop det, der belønnes med en udtagelse, siger Deschamps ifølge London Evening Standard.

- Han (Martial, red.) har et fantastisk potentiale, men han viser det ikke altid regelmæssigt. Det, han laver i Manchester United lige nu, er tættere på det. Han er stadig en ung spiller, men jeg håber, at han kan se, at vigtigheden af, hvordan han gør det for Manchester United, siger Deschamps. 

Landstræner fortæller ligeledes, at Martial kan blive præcis så god, som han har lyst til, men at det kræver hårdt arbejde.

- Det hele afhænger kun af ham, for han kan udvikle sig mere, og det skal han gøre. Han skal ændre en masse ting for at få regelmæssig spilletid, lyder vurderingen fra Deschamps. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED