Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 14:02
Fransk guldfugl rygtes til Arsenal: Her er prisen

Eduardo Camavinga er formentlig snart fortid i Rennes, hvor hans kontrakt udløber næste år.


Selvom Arsenal i næste sæson ikke er at finde i en europæisk turnering, vil The Gunners stadig spendere tungt på transfermarkedet.
 
Holdet har desperat brug for forbedringer på flere positioner, for det nuværende har ikke niveau til en fast placering blandt rækkens fire bedste hold, mener klubbens ledelse.
 
Det beviser klubbens aktuelle position på niendepladsen da også. Den placering kan ikke lokke Europas helt store stjerner til.
 
Derfor går Arsenal efter unge guldfugle med masser af potentiale. 
 
Ikke overraskende meldes klubben også interesseret i den franske midtbanespiller, Eduardo Camavinga, der meget vel kan forlade sin nuværende klub, Rennes, til sommer.
 
Det franske medie, Le10 Sport, skriver, at Arsenal er ved at gøre sig lækker, ligesom den har også gjort Camavinga til en af de spillere, der står øverst på ønskesedlen.
 
Det er dog tvivlsomt, hvorvidt Mikel Artetas mandskab reelt har midlerne til at lokke midtbanespilleren til den engelske hovedstad.
 
Således skulle et beløb på under 50 millioner euro ifølge Le10 Sport ikke være nok til at købe ham fri af den kontrakt, der ellers udløber i sommeren 2022.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED