Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 22:28
Fransk ekspert: Mbappé vil gerne selv til Premier League-klub

Kylian Mbappé har selv et ønske om at komme til engelsk fodbold, mener ekspert.


Kylian Mbappé vil gerne tørne ud for Liverpool. Det fortæller den franske fodboldekspert, Julien Laurens, til talkSPORT.

På det seneste har Mbappé talt meget varmt om både Liverpool og klubbens manager, Jürgen Klopp, i den franske presse.

-Hvis du lige nu spørger Mbappé om Liverpool, så vil han svare: ‘Wow, det er fantastisk, hvad de gør. De har et fantastisk hold’, siger Laurens.

- Kylian Mbappés fremtid er præget af uvished. Især to klubber er han tiltrukket af. Real Madrid er hans drøm, men Liverpool er også et fornuftigt bud, fordi han kan lide spillestilen.

Mbappés fremtid er netop et emne i nutidens avisspalter, fordi den franske angriber kun har to år tilbage af sin kontrakt med PSG, og han endnu ikke har skrevet under på en ny aftale.

Det tvinger PSG ud i et skifte næste sommer, hvis en aftale endnu ikke er indgået. Ellers skal den franske hovedstadsklub skille sig af med ham kvit og frit, og det ønsker de næppe.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED