AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 14:30
Fransk avis: Lyon vil have udlejet United-talent

Lyon vil gerne have fingrene i Manchester United Adnan Januzaj, skriver L'Equipe.


Den belgiske Manchester United-kantspiller Adnan Januzaj fik sit helt store gennembrud på Old Trafford tilbage i 2013/14-sæsonen under David Moyes. 

Siden da har det dog været småt med spilletid for Januzaj, der i denne sæson er blevet udlejet hos førnævnte David Moyes' klub, Sunderland. 

Belgieren har kontrakt med De Røde Djævle frem til sommeren 2018 og med den store kamp om de offensive pladser på Old Trafford synes det ikke lige nu videre sandsynligt, at belgieren får en chance under José Mourinho. 

Det håber franske Lyon på at udnytte. Ifølge L'Equipe har klubbens rådgiver, Gérard Houllier, talt med den tidligere Manchester United-manager Louis van Gaal om spilleren. 

I løbet af denne samtale skulle Houllier og van Gaal ligeledes have snakket om Memphis Depay, som Lyon også er interesseret i. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED