AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 21:54
Frank Lampard: Derby skal spille som Tottenham

Derby-manager Frank Lampard har ryggen mod muren inden onsdagens returkamp mod Leeds i kampen om oprykning til Premier League.


Umiddelbart ville det ligge i kortene, at den tidligere Chelsea-legende Frank Lampard henter inspiration fra sin gamle klub og kanaliserer den videre i sit nuværende hverv som træner for Derby.

Men sådan ligger landet ikke.

I stedet skuer Lampard blikket mod rivalerne fra både Tottenham og Liverpool inden onsdagens vitale playoff-opgør mod Leeds i kampen om oprykning til Premier League. En kamp, som Derby på hjemmebane tabte med 1-0 i første opgør i weekenden.

- Vi bliver nødt til at hente inspiration fra de to kampe (Tottenham og Liverpools sensationelle comeback-sejre i Champions League mod henholdsvis Ajax og Barcelona i sidste uge, red.), for de var nogle store øjeblikke. Men det kræver hårdt arbejde, fortæller Frank Lampard til Daily Mail.

- De to kampe fra Champions League var komplette indsatser fra begge engelske hold. Ingen regnede med dem, og nu er vi i en situation, hvor vi er nede med 0-1 inden returkampen. Folk har også afskrevet os, men vi må bare ind og levere, hvad Liverpool og Tottenham gjorde. En komplet indsats.

 Ender Derby med at gå videre med samlet sejr over Leeds, venter enten Aston Villa eller West Bromwich i den endelige finale om sidste billet til Premier League-landet.

- Jeg har intet imod at tabe playoff-kampe. De er hårde kampe. Men jeg nægter at tabe på den måde, vi gjorde i lørdags. Sådan plejer vi ikke at spille og sådan skal vi ikke spille i returopgøret, betoner Lampard.

Tirsdag mødes West Bromwich og Aston Villa i en kamp, hvor Aston Villa er oppe 2-1.

Onsdag er det Leeds og Derbys tur.

Den endelige finale spilles den 27. maj på Wembley.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED