Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 13:30
Fra "total fiasko" til "fantastisk": Her er PL-klubbernes rekordsignings rangeret

Vi har forsøgt at rangere Premier League-klubbernes dyreste signings til dato.


20. Jean Michael Seri

Fulham brugte £25 millioner på Seri, som slet ikke var i stand til at hjælpe klubben med at undgå nedrykning. Derefter blev han udlejet til Galatasaray, og nu kan han ikke engang blive inkluderet i The Cottagers kamptrup.

Parker siger, hans karriere i Fulham ikke er ovre, men det ser godt nok sådan ud.

19. Joelinton

Newcastle brugte £40 millioner på en angriber, som scorede moderat med mål i Bundesligaen, men som sidenhen viste sig slet ikke at kunne score i Premier League.

Kun to scoringer blev det til i sidste sæson.

18. Kepa Arrizabalaga

Verdens dyreste målmand kostede omkring £72 millioner og havde en acceptabel første sæson for Chelsea, men var statistisk set blandt de allerværste målmænd i hele Europa sidste sæson.

Spanieren er helt sikkert ikke så dårlig, som han til tider er blevet udråbt til, men når man er verdens dyreste, medfølger der også store forventninger, og dem har han ikke tilnærmelsesvist kunnet matchet.

17. Fabio Silva

Wolves valgte at bruge omkring £35 millioner på en teenager, som ganske vist scorede tre mål for FC Porto i sidste sæson, men det var også det.

Han kom til i sommer og har nærmest ikke fået spilletid, så det er svært endnu at fælde dom, men Wolves må virkeligt have været overbeviste om, at de hentede fremtidens mand, da de brugte så stor en sum penge.

16. Rhian Brewster

Det er samme princip som med Silva. Brewster har potentialet til at blive en god signing, men han har intet vist for Sheffield United endnu. Omvendt er det unfair allerede nu at vurdere ham på baggrund af så få kampe.

15. Rodrigo

Endnu en ny signing, som vel er startet habilt for Leeds uden at have været prangende. Man havde måske kunnet forvente sig mere fra den spanske landsholdsangriber, men hidtil er det Bamford, der har stjålet rampelyset.

14. Grady Diangana

Diangana ligner en fin signing af West Brom, men det bliver næppe ham, som holder dem oppe i Premier League. Stadig early days.

13. Christian Benteke

£32 millioner betalte Palace Liverpool for belgieren, som ikke har betalt tilbage med mål siden skiftet i 2016. 21 mål i 111 Premier League-kampe for klubben er det blevet til, men kun seks er blevet scoret gennem de seneste fire sæsoner.

12. Sebastien Haller

Han lignede en imponerende signing af West Ham, da han havde brilleret i Europa League for Frankfurt sæsonen forinden.

Karrieren i West Ham startede da også fint, men han har kun scoret otte mål i sine sidste 34 kampe for The Hammers, hvor han kun får spilletid, når Michail Antonio er fraværende med skader.

11. Jannik Vestergaard

Vi har lidt de rød-hvide briller på, for det har ikke været nogen dans på roser for danskeren i Southampton hele tiden. Særligt sidste sæson var han langt fra at være fast mand, men cadeau for at have kæmpet sig tilbage og gjort sig uundværlig for Hasenhüttl.

Vestergaard er startet denne sæson stærkt, og man kan ikke klandre ham for nogensinde at have været dårlig for The Saints.

10. Tanguy Ndombele

Franskmanden begynder at vise, hvorfor Tottenham investerede stort på ham forrige sommer, men det er måske lige tidligt nok at sige, at han har levet op til prisen.

9. Nicolas Pepe

Han scorer og assisterer en pænt antal mål, så vi giver ham en niendeplads, men det siger måske snarere noget om, hvor mange "dårlige" rekordsignings klubberne faktisk har foretaget sig.

En mand til £72 millioner forventer man er fast starter, men det er ivorianeren ikke under Arteta.

8. Chris Wood

Han vinder ingen priser for skønt spil, men angriberen scorer mål for Burnley, og det er som regel nok til, at The Clarets overlever endnu en sæson i Premier League.

Lige nu ser det noget tvivlsomt ud, men 14 mål fra Woods hoved i sidste sæson er ikke helt skidt.

7. Neal Maupay

Franskmanden scorede 10 mål i sin debutsæson for Brighton og var afgørende for, at The Seagulls overlevede. Han har åbenbart disciplinæreproblemer og begyndende storhedsvanvid.

Så god er han heller ikke, men en habil angriber som nok skal komme til at score sine mål.

6. Ollie Watkins

En ny signing i top 10. Mange spekulerede over, hvorvidt den tidligere Brentford-angriber ville være pengene værd for Villa, men hidtil har han ikke vist nogle omstillingsvaskeligheder ved at vænne sig til Premier League.

Med Grealish og Barkley burde han kunne fortsætte sæsonindledningens fine start.

5. Paul Pogba

Franskmanden er den dyreste Premier League-spiller til dato, og til den pris har han måske ikke leveret nok. Han deler i hvert fald vandene, og det er fuldt forståeligt, for der har været lige dele flotte spillemæssige øjeblikket og dårlige præstationer i Manchester United-trøjen.

4. Richarlison

Brasilianeren var en usleben diamant, da Everton hentede ham i Watford, og selvom han endnu ikke er den færdige vare, så ser han ud til at forbedre sig sæson efter sæson.

3. Youri Tielemans

For £40 millioner har Leicester fået en fantastisk midtbanespiller, som nærmest aldrig skuffer. Han kan score, han kan assistere, og han arbejder også hårdt defensivt.

2. Kevin de Bruyne

En af verdens bedste spillere og det kreative omdrejningspunkt for meget af Manchester Citys spil. Sidste sæson var han flyvende, og han ser efterhånden vigtigere og vigtigere ud for The Cityzens.

1. Virgil van Dijk

Det var hollænderen, der for alvor kickstartede revolutionen på Anfield og gjorde Liverpool til et hold, der kunne vinde titler igen. Han kostede kassen, men han har været alle pengene værd.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED