Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 17:45
Fra "skod" til "årets spiller": United-fans har rangeret klubbens spillere fra bedst til værst

FullTimeDevils har forsøgte at inddele Manchester United-spillerne efter, hvordan de har præsteret i denne sæson.


Dette vil bestemt ikke være en sæson, som går over i historiebøgerne som en af Manchester Uniteds største, men den kan måske blive husket for at være sæsonen, som blev vendepunktet under Ole Gunnar Solskjær.

Der har været ligeså meget negativt at skrive om The Red Devils, som der har været positivt, men efter årsskiftet og indkøbet af Bruno Fernandes kunne noget tyde på, at klubben havde rundet et hjørne.

Inden suspenderingen af Premier League var Manchester United ubesejrede i 11 kampe i træk, og nu har gutterne fra fansiden FullTimeDevils forsøgt at inddele United-spillerne i fem forskellige kategorier alt efter, hvordan de har præsteret hidtil i denne sæson.

FullTimeDevils' bud på spillere som har været "Shit" - de værste

Phil Jones

Vores vurdering: Jones er simpelthen den eneste, som FullTimeDevils vurderer har været skrækindjagende dårlig.  Det har han også været, men er han virkeligt den eneste, der fortjener en plads i dumpekategorien? 

FullTimeDevils' bud på spillere som har været under niveau:

David de Gea

Victor Lindelof

Axel Tuanzebe

Paul Pogba

Jesse Lingard

Andreas Pereira

Angel Gomes

Tahith Chong

Vores vurdering: Umiddelbart skal Andreas Pereira og Jesse Lingard føle sig heldige over at have undgået "Shit"-kategorien.

De Gea har været under niveau, så den er fair nok, mens det er meget lidt, man har set til Paul Pogba, Axel Tuanzebe og Tahith Chong -  hvilket først og fremmest kan tilskrives skader, men det er selvfølgelig også skuffende.

Victor Lindelöf har spillet en fin sæson, selvom han stadig ser noget shaky ud til tider, men han fortjener ikke en plads i denne kategori.

FullTimeDevils' bud på spillere som har været ordinære:

Lee Grant

Joel Pereira

Eric Bailly

Diogo Dalot

Luke Shaw

Juan Mata

Vores vurdering: Lee Grant, Joel Pereira og Diogo Dalot har enten slet ikke spillet eller næsten ikke spillet, så også lidt halvsort vurdering umiddelbart.

Bailly er kun netop vendt tilbage, og der er intet ordinært over hans måde at forsvare på.  Mata har været svingende, hvilket har været kendetegnende for hele hans karriere på Old Trafford.

Shaw synes vi faktisk har været god siden årsskiftet, så det er i hvert fald pil op herfra.

FullTimeDevils' bud på spillere som har spillet godt:

Sergio Romero

Harry Maguire

Aaron Wan-Bissaka

Brandon Williams

Daniel James

Nemanja Matic

Anthony Martial

Mason Greenwood

Vores vurdering:  Romero er verdens bedste backupmålmand, og han har flere clean sheets i denne sæson end David de Gea.

Maguire har været god, selvom han aldrig lever op til sit prisskilt, mens Wan-Bissaka nok skal vise sig at være alle pengene værd på sigt.

Brandon Williams og Mason Greenwood har været fantastiske, mens James og Matic har været lidt som nat og dag i perioder.  James startede godt, men gik i stå, mens Matic startede rædsomt, men i den grad har fundet sit spil igen.

Martial er Martial. Han er frustrerende, men også ekstraordinært fed at se på en fodboldbane, når han gider.

FullTimeDevils' bud på spillere som er kandidater til Årets United-spiller:

Marcus Rashford

Scott McTominay

Bruno Fernandes

Fred

Vores vurdering:  Rashford er stadig klubbens topscorer, selvom han nu snart har været ude i et par måneder, mens Scott McTominay var en oplevelse i den første del af sæsonen før sin skade.

Fred er nok den United-spiller, som har løftet sit niveau mest, og han fortjener faktisk at blive omtalt blandt sæsonens bedste.

Det gør Bruno Fernandes nok også, når sæsonen engang er færdigspillet, men på nuværende tidspunkt er det måske lige tidligt nok at give ham prisen, selvom han har transformeret holdet fuldstændigt.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED