AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 17:44
Fra selvmål til hurtigste debutudvisning: 7 Premier League-rekorder du ikke kendte til

Vi giver her et indblik i nogle af de mere skæve rekorder i Premier League.


Ved du, hvilken spiller der står noteret for den hurtigste udvisning i sin debut? Formentlig ikke.

Derfor har vi set nærmere på forskellige rekorder i Premier League, som man formentlig ikke havde kendskab til.

3 minutter: Den hurtigste debutudvisning

Så kort tid gik der, før Christian Negouai blev udvist i sin Premier League-debut for Manchester City. Det skete i kampen mod Everton, hvor han blev indskiftet i det 80. minut, og tre minutter senere måtte han bad. 

8 klubber: Flest Premier League-klubber på CV'et

Så mange Premier League-klubber har Marcus Bent spillet for, og det er rekorden for en spiller. Bemærkelsesværdigt er det, at han kun har spillet otte sæsoner i Premier League. Han har spillet for Crystal Palace, Ipswich, Blackburn, Everton, Charlton, Leicester, Wigan og Wolverhampton.

903 kampe: Premier League-brødrene

Gary Neville og Phil Neville er de to brødre, der tilsammen har flest Premier League-kampen. Nummer to på listen er Rio Ferdinand og Anton Ferdinand med 721 kampe, mens Yaya Toure og Kolo Toure snupper tredjepladsen med 584 kampe. 

552 kampe: Far og søn

Peter Schmeichel har mange kampe på cv'et, men det har Kasper Schmeichel også, og i alt har de spillet 552 Premier League-kampe, som sikrer dem førstepladsen over far og søn, som har spillet flest kampe. På andenpadsen finder vi Ian Wright og Shaun Wright-Phillips med 528 kampe, mens Rory Delap og Liam Delap har tredjepladsen med 360 kampe - og her står Rory Delap for 359 af dem. 

2 selvmål: Dlest scoringer i eget net

Tre spillere har formået at sende bolden i et net - ikke bare én gang i en kamp, men to gange. Det gælder Jonathan Walters, Michael Proctor og Jamie Carragher - og sidstnævnte glemmer nok ikke den dag, da det var mod Manchester United i 1999.

0-4 til 4-4: Det bedste comeback

Kun en enkelt gang er det lykkes et hold at få point efter at have været bagud med fire mål, og den kamp husker de fleste - især Newcastle-fans, men også Arsenal-fans. Det skete nemlig i 2010/11-sæsonen, da Newcastle vendte 0-4 til 4-4 på under 20 minutter i anden halvleg.

35 stk: Flest managers i Premier League-æraen

Siden 1992/93 er det Crystal Palace, som har haft flest managers i det varme sæde - 35 er det indtil videre blevet til. Nummer to på listen er Leicester med 31 managers, mens Southampton og West Bromwich deler med 30 managers.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE