Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 15:45
Fra Leipzig til Liverpool: The Reds har to Bundesliga-profiler på blokken

Liverpool kan pege på mere end en Leipzig-forsvarer, som klubben ønsker sig.


Dayot Upamecano er ikke den eneste Leipzig-profil, som Liverpool gerne vil have fingrene i. Skal man tro Sport Bild-fodboldredaktøren Christian Falk, så er landsmanden og forsvarsmakkeren Ibrahima Konaté også på Jürgen Klopps ønskeseddel.

Det er som regel Upamecano, som stjæler de største overskrifter, men 21-årige Konaté har også været fast mand for Leipzig gennem flere sæsoner. Trods sin unge alder står han allerede nu noteret for 83 kampe for Bundesliga-klubben, som han spiller fast for i Champions League.

Ifølge Falk skulle Konaté også ses som en mulig forstærkning til Liverpools defensiv, og han er måske nemmere at hapse til januar end Upamecano. Hvor sidstnævnte har en frikøbsklausul, som først træder i kraft efter denne sæson, har Konaté en tilsvarende klausul på £45 millioner, som allerede er aktiv nu.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED