AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 17:18
Fra Kane til Championship: Southgate har udtaget engelsk landsholdstrup

Gareth Southgate har udvalgt de 23 mand, som skal repræsentere The Three Lions i landets første to EM-kvalifikationskampe den 22. og 25. marts.


EM-kvalifikationen sparkes i gang om små to uger, og det er derfor ved at være tid til for landsholdstrænerne at ringe rundt til landets 23 mest egnede fodboldspillere.

I England er det Gareth Southgate, der har det job, og selvom der ikke har været overvældende mange overraskelser, så er der stadig et par valg, som kan give anledning til et par løftede øjenbryn rundt omkring.

Southamptons talismand James Ward-Prowse er for eksemepel blevet vraget trods sin fremragende form, hvor han har lavet seks Premier League-kasser i sine sidste ni kampe - vel og mærke fra en midtbaneposition.

Ydermere er der genvalg til Stoke-keeper Jack Butland, der til dagligt spiller i den næstbedsterække, mens Declan Rice fortjent har fået sit første opkald, efter han akkurat har bundet sig til de tre løver.

Se den samlede udtagelse her:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED