Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2021 10:36
Fra Hobro til Old Trafford: United vil byde 100 mio. på tidl. Superliga-profil

Jeunes Footeux skriver, at Manchester United er parate til at byde op mod €13 millioner på tidligere Hobro-profil.


Anel Ahmedhodžić nåede at spille 19 Superliga-kampe for Hobro i sidste sæson, inden han vendte tilbage til moderklubben Malmö FF. Nu kan næste stop blive Drømmenes Teater, Old Trafford, hvis man skal tro det franske medie Jeunes Footeux.

De skriver, at The Red Devils er klar til at den 21-årige svensk-bosniske midterforsvarer for omkring €13 millioner - lige knap 100 millioner kroner. Kursen var ellers sat mod Atalanta i sidste transfervindue, da det sprudlende Serie A-hold fik et bud på €11 millioner accepteret af Malmö.

De to klubber nåede dog ikke at få papirarbejdet til at falde på plads i tide før deadlinen, og nu står Manchester United klar til at udnytte situationen og signe stortalentet.

Ahmedhodžić anses for at være en af de mest lovende unge midterforsvarere lige nu, og Chelsea er også tidligere blevet sat i forbindelse med ham.

Historien om Manchester Uniteds måske kommende bud på den tidligere Superliga-forsvarer har også bredt sig til svensk presse, og det er da heller ikke helt urealistisk, at The Red Devils er interesseret. Det er ingen hemmelighed, at man er på udkig efter en ny midterforsvarer og partner til Harry Maguire, men det er svært at se den 21-årige Malmö-spiller være udset den rolle allerede.

Signer Manchester United ham, må det som udgangspunkt være med øje for fremtiden på grund af den 21-årige potentiale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED