AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2019 16:55
Fra at forløse Pepe til at håndtere Xhaka: Seks ting Ljungberg skal gøre

Den tidligere Arsenal-spillere Freddie Ljungberg skal midlertidigt stå i spidsen for Arsenal efter fyringen af Unai Emery. The Guardian foreslår seks ting, som Ljungberg skal gøre.


Forbedre kommunikationen

Det er ingen hemmelighed, at Unai Emerys engelske ikke var på et højt niveau, hvilket har givet spekulationer i medierne om, hvorvidt det vanskeliggjorde tingene for Emery i Arsenal.

Det hjalp på rygterne, at Bukayo Saka i september sagde, at det var godt at have Ljungberg som assistent, fordi hans engelske var bedre end Emerys.

Det kan derfor være vigtigt for Ljungberg fra starten at være tydelig i sin kommunikation, så han kan få sine meddelelser igennem til spillerne.

Etablere en identitet

Arsenal har otte kampe i december, og derfor er tiden på træningsbanen knap, og det kan derfor ikke forventes, at Ljungberg kan ændre Arsenal drastisk.

Det er dog alligevel vigtigt for Ljungberg at skabe en identitet i Arsenal, om det skal være en identitet med højt presspil, som det var i starten under Emery, og om der skal være fokus på at kontrollere bolden meget.

Ljungberg var selv en offensiv spiller, og derfor er det sandsynligt, at svenskeren skaber en fornyet offensiv identitet hos det pressede mandskab.

Forløs Pepe

Arsenal ’vandt’ måske transfervinduet i sommer, men det har ikke været tydeligt at se i denne sæson, hvor nyindkøbene som Nicolas Pepe og David Luiz kun i små glimt har vist deres klasse.

Det bliver vigtigt for Ljungberg at forløse Nicolas Pepe, der blev købt ind for hele 72 millioner pund i sommer, og der er derfor en forventning om, at han får forløst sit potentiale i Arsenal.

Vise sig selv positivt frem

Freddie Ljungberg har karisma og charme, som Unai Emery muligvis har, men aldrig formåede at slå igennem med i det engelske.

Unai Emery fremstod i stedet negativ og ikke så ’likeable’, som f.eks. Jürgen Klopp i Liverpool. Det bliver vigtigt for Ljungberg at forblive positiv i medierne og udadtil, også selvom resultaterne halter.

Mindske de defensive fejl

Arsenal er blevet kendte for at lave defensive fejl, hvilket de også i stor grad gjorde under Unai Emery, hvilket både skabte stor kritik af manageren, men også af de udvalgte forsvarsspillere.

Freddie Ljungberg skal have sat en stopper for de mange individuelle defensive fejl, hvis Arsenal skal håbe på nogen som helst succes i den kommende tid.

Håndtere Özil og Xhaka

Granit Xhakas stille tilbagevenden til holdet torsdag var måske det eneste positive, der kom ud af nederlaget til Frankfurt.

Mesut Özil har samtidig været tilbage i varmen de seneste par uge, og de to spillere bliver vitale at håndtere for Ljungberg, så der ikke er uro omkring dem og truppen i den kommende tid, hvor der er mange vigtige kampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED