Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2021 10:43
Fra flop til top: Ligue 1-profil er "dømt til at bære en Liverpool-trøje"

Calciomercato skriver, at Renato Sanches er skæbnebestemt til at spille for The Reds.


Lille er godt på vej til stik imod al forventning at rende med det franske mesterskab, men når en klub som Lille præsterer, vil de næsten med garanti få problemer med at holde på sine bedste spillere.

Sven Botman, Jonathan Ikone, Boubakary Soumaré rygtes alle væk, og ifølge Calciomercato er tidligere Bayern München-spiller Renato Sanches "dømt til at trække i en Liverpool-trøje" til sommer.

Den 23-årige portugiser har imponeret, siden Lille tog et gamble og investerede i midtbanespilleren forrige sommer. Som de fleste nok husker, havde han et horribelt lejeophold i blandt andet Swansea, men sidenhen er Sanches kun blevet bedre og bedre.

Måske nok til, at Liverpool faktisk er beredte på at signe ham til sommer. Pålidelige Fabrizio Romano har skrevet, at Sanches sammen med Yves Bissouma fra Brighton anses som en potentiel erstatning for Gini Wijnaldum, hvem det mere og mere ligner et farvel til.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED